Lunch of the day
We serve lunch at Collage every day between 11.30 and 14.30.
Price: SEK 165
Come and join us!
v17
22 april – 23 april
Kött
Vitvinsbrässerad högrev ”Daube” med oliver, champinjoner, morot, lök och apelsin - smörstoppad potatis, kapris och örter
Fisk
Bouillabaisse på dagens fångst, blåmussla och räkor, serveras med grönsaker, rouille och vitlöksrostad baguetteskiva
Vegetarisk
Tomatbakad aubergine i form med gratinerad ost, bakade små tomater och rucolasallad
24 april
Kött
Oxfärsbiff med bakad rödbeta, lök, kapris och rödvinssky, serveras med Dijonmajonnäs och örtrostade potatisar
Fisk
Ugnsbakad lax med grön sparris och purjolök, serveras med citronpotatis, vitvinssås och örtrostade brödsmulor
Vegetarisk
Piperade på paprika, tomat och lök, samt friterad ostronskivling och varm osttoast
25 april
Kött
Steak poivre serveras med Collage pommes frites
Fisk
Ugnsbakad lax med grön sparris och purjolök, serveras med citronpotatis, vitvinssås och örtrostade brödsmulor
Vegetarisk
Piperade på paprika, tomat och lök, samt friterad ostronskivling och varm osttoast
Alltid på menyn
Steak tartare
255:-
Tartar på svensk biff med klassiska smaker av kapris, schalottenlök, örter och cornichons. Serveras med Dijjonaise och friterad lök samt Collages pommes frites
Croque monsieur
185:-
Klassisk croque monsieur med béchamelsås, Dijonsenap, jambon blanc och Gruyère